Werken bij SOC Nederland

Werken voor SOC Nederland betekent werken in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. De gezinnen die wij helpen en ondersteunen hebben te maken met lichte tot zware problematiek. Dit betekent dat sommige dagen emotioneel zwaar kunnen zijn. Hier tegenover staan de leuke dagen waarbij je kinderen en gezinnen zit groeien en ze hun dag met meer plezier en begrip voor elkaar starten.

Jouw ontwikkeling staat centraal

We vinden persoonlijke ontwikkeling en aandacht heel belangrijk. Je krijgt bij ons dan ook veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een richting die je leuk, interessant en uitdagend vindt. We bieden je hierbij voldoende ondersteuning en een eigen coach. Deze coach helpt je bij het behalen van je doelstellingen, maar helpt je ook met het omgaan van de emotionele last die ons werk soms met zich meebrengt. Daarnaast krijg je voldoende vrijheid en budget om regelmatig cursus en workshops te volgen. Kortom, bij SOC Nederland ben jij in control en bieden we je de handvaten om je eigen droombaan te creëren.

Bekijk onze vacatures

Wil je graag werken in een gezellig en hecht team en een waardevolle bijdrage leveren aan de sociale impact van onze gezinsondersteuning? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Bekijk ons actuele vacatureaanbod