Cliëntenraad

Het doel van de cliëntenraad van SOC Nederland is, om medezeggenschap te geven bij besluiten die cliënten kunnen raken. Bijvoorbeeld; opzet van nieuwe zorgtrajecten, verbeteren van kwaliteit huidige zorgtrajecten, maar ook signalen van trends die bijdragen aan betere kwalitatieve zorg in het algemeen. 

Een cliëntenraad vertegenwoordigt alle cliënten binnen de zorginstelling SOC Nederland.  

Cliënten hebben invloed op de kwaliteit van zorg. Onze cliënten, zijn belangrijk als het gaat om samenwerking met de wijkteam, zorgaanbod vanuit SOC Nederland. Wij hebben jullie input nodig om verbeteringen zowel op organisatieniveau als op gemeentelijk niveau te kunnen bewerkstelligen.  

Voor onze cliënten:

De cliëntenraad is er voor jou (Kind, gezin, ouder(s) /verzorgers), waarin jij ook een stem krijgt, en dus een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van het zorgaanbod binnen SOC Nederland . Wellicht een nieuw zorgaanbod, of wellicht verbetering van een bestaand zorgaanbod.  

De cliëntenraad van SOC Nederland, wil aansluiting vinden bij jouw wensen en behoeften, een plek zijn waar ideeën rondom jeugdzorg gedeeld kunnen worden. Op die manier streven we altijd naar de juiste kwalitatieve zorg. 

Mocht je contact willen opnemen met de cliëntenraad, omdat je ze wil adviseren, of kennis wil maken, of wellicht heb je heel andere vragen, stuur dan gerust een mail naar:

clientenraad@socnederland.nl