SOC Nederland

Praktische ondersteuning, extra handen tijdens spitsuur, begeleiding gericht op hulp in het dagelijks leven, een paar uurtjes exclusieve aandacht voor uw kind, afgestemd op uw wensen en behoeften?

Kind met ad(h)d, autisme, angststoornis of stemmingsstoornis?

SOC Nederland is opgericht voor diegenen die extra ondersteuning nodig hebben. Ondersteuning in de vorm van een paar extra handen, begeleiding bij school gerelateerde zaken, het leggen van sociale contacten of bijvoorbeeld het vinden van een hobby,soms kan het voor ouders ook heerlijk zijn dat er een professionele oppas is die een aantal taken overneemt . SOC Nederland zorgt voor specialistische begeleiding en ondersteuning op maat, met andere woorden: begeleiding die past bij uw wensen en behoeften. SOC Nederland is er voor kinderen, jongeren, ouders/verzorgende die bekend zijn met:

  • add
  • adhd
  • problemen binnen het autistisch spectrum
  • angstproblematiek
  • stemmingsstoornissen

Ondersteuning en begeleiding

SOC Nederland heeft als missie ondersteuning en begeleiding te bieden aan kinderen, jongeren, ouders/verzorgende en hun sociale omgeving, zodat draagkracht en draaglast beter met elkaar in balans blijven. Daarom biedt SOC Nederland specialistische begeleiders die langdurig bepaalde zorgtaken van u overnemen en praktische hulp bieden bij u thuis.

Specialistische oppas / ondersteuning

Een vaste begeleider met kennis van zaken, die flexibel inzetbaar is, die met u samenwerkt én u ondersteunt; SOC Nederland heeft deze voor u in dienst. De specialistische opvoedkundige begeleiding die SOC Nederland biedt bestaat uit studenten die ver gevorderd zijn met hun opleiding (minimaal HBO-niveau) en al veel praktijkervaring hebben opgedaan. Deze studenten worden door ons zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en ondersteund.